Notice: Constant JSN_IMAGESHOW_DEPENDENCY already defined in /home/birddog/domains/birddog.no/www/public_html/administrator/components/com_imageshow/imageshow.defines.php on line 18

 

Vårbløte gresstriper - splash

Dæven for en bløt rullebane og hvilken bråstopp. Her hjalp det ikke selv med en robust Birddog. Gjett om piloten ble overrasket der han satt med vann til knes og vingene tredd ned over øra. Han hadde tydeligvis ikke sjekket forholdene dit han skulle.

Det går mot vår og rotbløyte. Det kan være lurt å sjekke rullebaneforholdene der du planlegger å lande ellers kan du kan du komme ut for overraskelser. Mange gressbaner blir veldig bløte og det kan bli en landing som du sent vil glemme. Denne karen her hadde tydeligvis ikke sjekket rullebanen på forhånd. Landingen ble våt og ganske kontant.

-Vinteren går mot en slutt, solen tar tak og snøsmeltingen begynner. En nydelig gressbane kan fort bli en liten innsjø før telen slipper taket og vannet begynner å renne unna. En Birddog er robust og tåler mye, men det finnes forhold som blir i meste laget selv for en Birddog.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com