Notice: Constant JSN_IMAGESHOW_DEPENDENCY already defined in /home/birddog/domains/birddog.no/www/public_html/administrator/components/com_imageshow/imageshow.defines.php on line 18

WINGS & WHEELS flystevne på Jarlsberg Flyplass

Jarlsberg Flyplass, lørdag og søndag 25-26. august 2001 arrangerte JFS A/L arrangemanget "Wings & Wheels" på Jarlsberg flyplass. Arrangemanget bestod av Fly-In på lørdag og stevne med oppvisning og publikum på søndag. På lørdag var det invitert til uformelt Fly-In der det kom mange småfly, mikrofly, warbird, luftsports-utøvere samt motorsykkel og veteranbil entusiaster. Det var overnatting under vingen, i telt og på Flykafeen. 

Stevnet besto av statisk utstilling av fly, veteranbiler og motorsykler samt en oppvisningsdel som starter etter kirketid og varer til utpå etttermiddagen. Forsvaret var der med F-16 og Bell 412. 

Barneaktiviteter med tråbilfly og miniatyr motorsykler. Historiske Militære Kjøretøyers Forening (HMK) - Vestfold stilte ut militære kjøretøyer fra perioden 1940-45. Veteranbiler, sportsbiler og motorsykler fra besøkende klubber og foreninger ble utstilt sammen med flyene. 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com